פסטו עשבי תיבול ואגוזי מלך

פסטו עשבי תיבול ואגוזי מלך

ממרח טעים וארומתי, נהדר על לחם עם גבינת עיזים / טחינה, ושופע צבע ירוק חיוני.
המתכון לכמות גדולה – אפשר לחלק למיכלים קטנים ולשמור במקפיא.

ערכים בריאותיים: מקור לברזל מן הצומח ולכלורופיל-המשפר אספקת חמצן וברזל בגוף.
עשיר בחומצות שומן בלתי רוויות, ולכן כשאוכלים ממנו במידה- הוא תורם לבריאות הלב, כלי הדם, ולשיפור ערכי שומנים בדם.

מצרכים:

3 כוסות עלי פטרוזיליה
1 כוס עלי כוסברה
2/3 כוס אגוזי מלך
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון סחוט
3 שיני שום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הכנה:

מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון, פרט לשמן הזית, ומפעילים.
תוך כדי עיבוד, מזלפים את שמן הזית-יד שנוצר ממרח חלק וקטיפתי.
מאחסנים במקרר / במקפיא.
מגישים קר.

* ניתן גם להוסיף חצי פלפל אדום חריף (או מעט צ'ילי יבש).

בתיאבון!

 

Comments are closed.