עגבניות טריות במילוי פיקנטי

 מנה ראשונה טעימה ומרשימה, ובמילוי אפשר פשוט להשתמש כממרח נהדר.

ערכים בריאותיים: תוספת חלבון נהדרת מהצומח (טופו), חיזוק מערכת החיסון (שום, עגבניה, טימין).

רכיבים:

4 עגבניות בינוניות
4-5 שיני שום
20 זיתים מגולענים
עלים מ-5 ענפי טימין (עלים בלבד, ללא הענף)
1 כף טחינה גולמית משומשום מלא
חצי חבילת טופו

אופן ההכנה:

חורצים פתח עגול עליון בעגבניות, ומרוקנים את תוכנן לקערית.
מכניסים את שאר החומרים, ואת נוזלי העגבניה למעבד מזון, עד לקבלת ממרח אחיד.
ממלאים את העגבניות בעזרת כפית, בנדיבות, ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.

בתיאבון!

 

Comments are closed.