קאפקייקס לימון ללא גלוטן

עוגות אישיות בניחוח לימון מטריף, שאופף את כל הבית.
כמות: 8 קאפקייקס גדולים.
ערכים בריאותיים:
קליפת לימונים-מומלץ להוסיפה לסלטים ומאפים, נמצא כי יש לה פעילות אנטי-סרטנית.
תחליף לגלוטן.

מצרכים:

300 מ"ל קמח אורז מלא
250 מ"ל קמח טפיוקה
1/2 כפית אבקת אפייה
מיץ מ-2 לימונים
גרידת לימון מ-3 לימונים
קורט מלח
2 ביצים אורגניות גדולות
150 מ"ל יוגורט עיזים
4 כפות חמאת קוקוס איכותית (מוצקה)
350 מ"ל סוכר חום

הכנה:

לערבב במטרף את הקמחים, אבקת האפייה, המלח, וגרידת הלימון.
לטרוף היטב בקערה נפרדת את שאר החומרים.
להוסיף את היבשים לעיסה, ולערבב בעזרת המטרף עד לאחידות.
לחמם תנור לטמפ' 180 מעלות.
בתבנית מאפינס גדולה-לשמן קלות עם חמאת הקוקוס, וליצוק בגובה 3/4 לתוך השקעים.
להכניס את התבנית לתנור, ל-25 דק'-או עד שהם מתייצבים, ומזהיבים קלות.
להוציא לצינון על השיש / רשת.

בתיאבון!

Comments are closed.